De leukste cadeaus voor ouders!

Posted in  Blog  on  mei 10, 2021 by  San0 comments

Het blijft lastig, een cadeau voor je ouders bedenken. Ken je dat? Op het moment van een verjaardag of vader- of Moederdag weet je totaal niet wat je voor ze moet kopen en kom je aan met een duffe plant of saaie fles wijn. Dan net de dag erna krijg je opeens een lumineus cadeau idee. Maar dan is het net te laat. Niet getreurd, bij deze een aantal cadeautips waar je altijd punten mee scoort: de leukste cadeaus voor ouders vind je hieronder.

Cadeau met een foto

Wat is er nu leuker voor je ouders dan iets van jezelf? Houden ze van koffie? Laat een mok maken met daarop een gekke foto van jezelf. Alleen jij, of met partner, huisdier of gezin. Elke keer als ze een slok koffie drinken denken ze aan jou of jullie.

Een t-shirt, sleutelhanger, pen, blocnote of een paar sokken kan uiteraard ook. Je kan alle kanten op met een cadeau met een foto er op. Kies gewoon wat het beste bij ze past. Je kind op de foto op je favoriete gebruiksvoorwerp, blijer kan je ze niet maken! Geloof me, je scoort heel wat punten en maakt oprecht een lach op het gezicht van je ouders met een foto cadeau.

De ouderwetse manier kan natuurlijk ook altijd. Kies een leuke foto van jezelf vanaf je telefoon, laat deze online ontwikkelen en stop m in een kekke lijst. Strik eromheen en niks meer aan doen. Let wel op dat de lijst een beetje past bij de stijl van je ouders (in elk geval die van je moeder..).

Gepersonaliseerd cadeau

Liever niet zelf op de foto? Kies dan voor een gepersonaliseerd cadeau. Ook hier kan je alle kanten mee op. Heet je vader Piet en houdt hij niet van regen? Laat een paraplu maken met daarop de tekst: ‘Piets paraplu’. Of een mooi fietskratje voor je moeder met voorop haar naam. Of een duo cadeau; placemats voor aan tafel met namen erop.

Kleding

Kleding is ook een goede optie. T-shirts, truien, riemen, petten, mutsen of sokken. The sky is the limit. Voor de zoetekauwen onder ons is snoep, koek of natuurlijk taart met naam de beste oplossing. Kortom: Make it personal, het werkt.. Altijd!

Tip: bestel zo’n cadeau wel tijdig, want het laten maken kost meestal nog wel een aantal dagen. Kortom: be prepared.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>