Ontdek Erika van Thiel: De Vriendin van Armin van Buuren – Foto’s en Meer

Posted in  Women  on  december 11, 2023 by  Jay0 comments
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Women
  • /
  • Ontdek Erika van Thiel: De Vriendin van Armin van Buuren – Foto’s en Meer

Ben jij ook zo benieuwd naar de vriendin van Armin van Buuren? Deze wereldberoemde DJ heeft niet alleen succes in de muziekwereld, maar ook in de liefde. Zijn vriendin is een belangrijk deel van zijn leven en wij gaan je alles over haar vertellen. Dus, als je altijd al hebt willen weten wie de gelukkige dame is die het hart van Armin heeft veroverd, lees dan snel verder!


Wat weten we over Armin van Buuren?

Armin van Buuren is een bekende naam in de wereld van muziek. Hij is een Nederlandse DJ en muziekproducent die vooral bekend is vanwege zijn werk in de trance muziek. Armin is al jaren een grote naam in de muziekwereld. Hij heeft al meerdere keren op nummer 1 gestaan in de DJ Mag Top 100, een lijst met de beste DJ's ter wereld. Je kent hem misschien ook van zijn radioprogramma 'A State of Trance'. Dit programma wordt wereldwijd uitgezonden en heeft miljoenen luisteraars. Armin van Buuren is dus niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld bekend. Zijn muziek en shows zijn een feestje voor je oren. Als je van elektronische muziek houdt, dan is Armin van Buuren zeker iemand die je moet kennen.

Wie is de vriendin van Armin van Buuren? 

Erika van Thiel is de vrouw van de wereldberoemde DJ Armin van Buuren. Ze zijn al een hele tijd samen en hebben samen twee kinderen. Erika is niet alleen de vrouw van Armin, maar ook zijn manager. Ze zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt in zijn drukke leven. Ze regelt zijn agenda, boekingen en andere zakelijke dingen. Erika is dus een hele belangrijke persoon in het leven van Armin. Ze zijn in 2009 getrouwd en hebben samen een prachtig gezin. Erika is een sterke en onafhankelijke vrouw die haar man steunt in alles wat hij doet. Ze is een echte rots in de branding voor Armin. Ondanks dat ze een druk leven hebben, zorgen ze er altijd voor dat ze genoeg tijd voor elkaar en hun kinderen hebben. Erika en Armin zijn een prachtig voorbeeld van een sterk en liefdevol koppel.

Instagram van Erika van Thiel

Hey, ben je benieuwd naar de Instagram foto's van Erika van Thiel? Je weet wel, de vriendin van Armin van Buuren. We hebben een aantal van haar mooiste kiekjes verzameld. Scroll snel naar beneden en bekijk ze allemaal. Laat je verrassen door haar stijl en levenslust. Veel kijkplezier!

Wie gingen Erika van Thiel voor?

Armin van Buuren, de wereldberoemde DJ, is altijd vrij privé geweest over zijn persoonlijke leven. Daarom is er niet veel bekend over zijn vroegere relaties voordat hij zijn huidige vrouw, Erika van Thiel, ontmoette. Armin heeft altijd de focus gelegd op zijn muziek en carrière, en heeft weinig tot geen informatie gedeeld over zijn liefdesleven voor Erika. Het is dus lastig om iets te zeggen over eventuele vroegere vriendinnen van Armin. Het is duidelijk dat hij zijn privéleven graag gescheiden houdt van zijn publieke leven. Dat is natuurlijk zijn goed recht en we kunnen dat alleen maar respecteren. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>